Mersinli sporcular Atakan Malgil ve Emre Aktaş milli takım seçme yarışlarında aldıkları derecelerle, İspanya’da yapılacak Comen Cup’ta ülkemizi temsil edecek.

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından 27-30 Mayıs tarihleri arası, Edirne’de düzenlenen “Milli Takım Seçme Müsabakalarında” TED Mersin Koleji Spor Kulübü Sporcularından, Atakan Malgil, 400 Metre Karışık yarışmasında 4:29,46’lık derecesi ile 15-16 yaş Türkiye Şampiyonu olurken, Emre Aktaş ise 100 Metre Sırtüstü yarışmasında 0:59,45’lik derecesi ile 15-16 yaş Türkiye Şampiyonu olarak milli takıma seçilmişlerdir.

Yapılan milli takım seçmelerinde aldıkları başarılı sonuçlarla sadece Mersin’den milli takıma seçilen Mersinli milli sporcularımız Atakan Malgil ve Emre Aktaş, önümüzdeki Temmuz ayında İspanya’nın Sevilla kentinde düzenlenecek “Comen Cup Yüzme Yarışmalarında” ülkemizi temsil etme hakkı elde ettiler.

Mersinli milli sporcularımız Atakan Malgil, Emre Aktaş ve onların bu başarıları elde etmelerinde büyük pay sahibi olan antrenörleri Volkan Burak Tuncil’i tebrik ediyor, İspanya’da yapılacak “Comen Cup Yüzme Yarışmalarında” başarılar diliyoruz.