Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, İstanbul’da düzenlenen “U18 Salon Atletizm Şampiyonası’nda” başarılı olan Mersinli atletlerimiz Cem Özsu ve Yakup Efe Suratlı’yı kabul etti.

Türkiye Atletizm Federasyonu 2021 faaliyet programında yer alan ve 8-10 Mart tarihleri arası Türkiye geneli 64 ilden bin 123 sporcunun katılımıyla İstanbul Ataköy Atletizm Salonunda yapılan “U18 Salon Atletizm Şampiyonası” 400 metre de 1’incilik, 200 metre de 2’ncilik  elde eden Mersin TOHM sporcumuz Cem Özsu, 60 metre engelde 2’ncilik elde eden Mersinli sporcumuz Yakup Efe Suratlı ve kurum antrenörümüz Mustafa Karaduman’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

İl müdürlüğü makamında yapılan kabulde Spor Hizmetleri Müdürü Osman Yıldızbakan, Tarsus Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Öztürk, Spor Faaliyetleri Değerlendirme ve Takip Şube Müdürü Vedat Akyar ve TOHM-SEM Şube Müdürü Ufuk Akbaş’ta hazır bulundu.

Yapılan kabulde konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, “İstanbul’da düzenlenen ve katılımın yoğun olduğu bu önemli Şampiyona da derece alarak ilimizi en iyi şekilde temsil eden Mersinli başarılı sporcularımız Cem Özsu, Yakup Efe Suratlı  ve onların bu seviyelere gelmelerindeki en büyük pay sahibi kurum antrenörümüz Mustafa Karaduman’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Hedeflerinin Olimpiyatlar olduğunu belirten sporcularımıza ve kurum antrenörümüze İl Müdürlüğü olarak elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz.” dedi.