Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İl Müdürü Vekilimiz Ahmet Tarakçı, Atıcılıkta aldığı başarılardan dolayı Milli Sporcu Yusuf Dikeç'e teşekkür etti. 

Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İl Müdürü Vekilimiz Ahmet Tarakçı İspanya'nın Granada kentinde düzenlenen 'Uluslararası Atıcılık Sporları Federasyonu (ISSF) Tüm Dallar Dünya Şampiyonası'nda 12 Eylül 2014 tarihinde 10 metre havalı tabanca Dünya ikincisi, 25 metre ateşli tabancada Dünya Şampiyonu olan Milli Sporcu Yusuf Dikeç'i almış olduğu bu önemli başarılardan dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diledi. 

İspanya’nın Granada kentinde bu yıl 51. si düzenlenen Uluslararası Atıcılık Sporları Federasyonu (ISSF) Tüm Dallar Dünya Şampiyonası’nda milli sporcu Yusuf Dikeç gümüş ve altın madalya kazanarak 2016 Rio Olimpiyatları’na katılma vizesini aldı. 

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yaparak Milli Sporcuyu tebrik eden Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekilimiz Ahmet Tarakçı “Sporcumuz Yusuf Dikeç’i ve emeği geçen herkesi içtenlikle tebrik ediyorum. Sporcumuz Yurtdışında ülkemizi ve bayrağımızı başarılı bir şekilde temsil ederek Mersin adına gurur kaynağı oldu. 2016 Rio Olimpiyatları’nda da başarılı bir performans sergileyerek bizleri tekrar gururlandıracağına olan inancım tamdır” dedi.