Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar ‘Avrupa Atletizm Şampiyon Kulüpler Kupasının’ Ülkemizin aday olması sebebiyle Mersin’de incelemelerde bulundu.

2015-2016-2017 yıllarında yapılacak olan ‘Avrupa Atletizm Şampiyon Kulüpler Kupası’ müsabakalarına Türkiye, İspanya ve Yunanistan’ın aday olması sebebiyle Mersin’e gelen Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, EAAF Teknik delegesi aynı zamanda yönetim kurulu üyesi olan Münir Yaraş ve Türkiye Atletizm Federasyonu Mersin il temsilcisi Halil Oğuz ile birlikte 17. Akdeniz Oyunları öncesi yapılan Nevin Yanıt Atletizm pistinde incelemeler yaptı.

İncelemeler sırasında antrenman yapan Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi Atletizm Sporcularımızın çalışmalarını izleyerek durumları hakkında bilgiler alan Çintimar, sporcularla sohbet etti. Daha sonra Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İl Müdürü Vekilimiz Ahmet Tarakçı’yı makamında ziyaret ederek konuyla ilgili görüş alışverişinde bulundu. Ziyaret sırasında İl Müdürü Vekilimiz Ahmet Tarakçı’nın ziyaretine gelen Mersin Doruk İhtisas Kulübü Antrenör ve Sporcularıyla da tanışarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İl Müdürü Vekilimiz Ahmet Tarakçı, “Avrupa Atletizm Şampiyon Kulüpler Kupasına aday ülke ve il olmamız bizleri son derece memnun eder. İl Müdürlüğü olarak şampiyonanın ülkemizde ve ilimizde yapılması halinde üzerimize düşen ne varsa yaparız. Bir Spor kenti kimliği olan Mersin ulusal ve uluslararası şampiyonalara ev sahipliği yapıyor ve yapmaya da devam edecektir” dedi.