Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Türkiye Futbol Federasyonu 3’üncü Ligine yükselen İçel İdman Yurdu Spor Kulübünün Şampiyonluğunu Mersin Stadyumu’nda kutladı.

2019-2020 sezonu Bölgesel Amatör Ligi 5’inci grupta mücadele eden ve Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun aldığı kararla Şampiyon olarak 3’üncü Lig'e yükselmişti. 

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, kırmızı-lacivertlilerin Şampiyonluk kutlamaları öncesi Mersin Stadyumu’nda düzenlediği programa katıldı. Kulüp Başkanı Metin Saltık, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelen Demir, İçel İdman Yurdu Başkanı Metin Saltık’a çiçek takdim ederek, 3’üncü Lig’de başarı dileklerinde bulundu.

Maçlarını Mersin Stadyumu’nda oynayan İçel İdman Yurdu spor kulübü, taraftarlarıyla birlikte eski Tevfik Sırrı Gür Stadyumu önünde bir araya gelerek konvoy halinde üstü açık otobüsle şehir turu yaptı. 

Kırmızı-lacivertliler, Mersin İdman Yurdu Meydanı'nda taraftar, yönetim futbolcu ve teknik heyet ile birlikte şampiyonluk coşkusunu meşaleler yakarak doyasıya kutladılar.