Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu bu akşam resmi Twitter hesabında bir paylaşım yaparak Yurtlarda sorumluluğunu bilip görevi başında fedakarca çalışan personellerine teşekkür etti.

Bugün yaptığı açıklamasında, yurt dışından gelen 11 bin 269 vatandaşımızın 23 ildeki 36 Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü yurdunda karantina altında misafir ettitleeini belirten Kasapoğlu, “Bugüne dek ülkemizin pırıl pırıl evlatlarına yuva olan yurtlarımız, bugün yurt dışından gelen misafirlerimize ev sahipliği yapıyor. Bu süreçte yurtlarımızın ilk adres olması, bu binaların hakiki anlamda milletimize "yurt" olduğunun en büyük göstergesidir.” dedi.

Kasapoğlu yaptığı bu açıklamanın ardından Twitter hesabından bir paylaşımla yurt personellerine teşekkür ederek şunları ifade etti; “Yurt dışından gelen vatandaşlarımıza yurtlarımızda ev sahipliği yapmaya devam ediyoruz.
Misafirlerimizi büyük bir fedakârlıkla ağırlayan, üstün gayret ve sorumlulukla vazifesinin başında olan bütün yol arkadaşlarımla iftihar ediyorum. Size minnet borçluyuz. Var olun.” dedi.

Bu kapsamda Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Kırkkaşık ve Mersin Kız Yurtlarımızda Kıbrıs’tan gelen 393 öğrenciyi karatina süresi olan 14 gün boyunca misafir ediyoruz.