Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz Regaib Kandili Münasebeti ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Kaymaz mesajında; Müslümanlar için rahmet, bereket ve mağfiret ayları olan üç aylara kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Regaib Kandili ile başlayıp Kadir Gecesi ile sona eren üç aylar, Müslümanlar için adeta bir manevi hasat mevsimidir.

Müslümanlar arasında yardımlaşma, dayanışma, hayır ve iyilik duygularının artarak yoğunlaştığı kandil gecelerinde; insanlar arasında sevgi ve hoşgörünün, kardeşlik ile birlik ve beraberliğimizin güçlenmesini diliyorum.

Mübarek üç aylar ve içerisinde barındırdığı kandiller; insanların kalplerini yakınlaştıran, dostluk, komşuluk, akrabalık ve kardeşlik duygularını artıran, maneviyatımızın aydınlanmasına vesile olan özel ve güzel gecelerdir. Bu özel gecelerin günahlarımız için bağışlanma, hastalarımız için şifa, dertlerimiz için deva, gönüllerimiz için huzur, tüm insanlar için barışa vesile olmasını temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm islam aleminin mübarek Regaib Kandilini tebrik ediyor, insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyor, saygılar sunuyorum.