İstanbul'da düzenlenen "7. Uluslararası  Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası'nda" Mersinli sporcumuz Ayşe Orhan Gümüş madalyanın sahibi oldu.

3-5 Şubat tarihleri arasında İstanbul da yapılan 7. Uluslararası  Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası'nda (7.Turkish Open)  Yıldız bayanlar 1.44 boy kategorisinde Ülkemizi ve İlimizi en iyi şekilde temsil ederek gümüş madalya kazanan Mersinli sporcumuz Ayşe Orhan turnuvayı başarılı bir şekilde tamamlamıştır.
 
Uluslararası turnuvada ilimiz adına madalya alan tek sporcu olan Ayşe Orhan, almış olduğu başarıdan dolayı kendisine destek veren başta İl müdürümüz Oğuz Kaymaz, Spor Şube Müdürümüz Vedat Akyar, Mezitli Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Osman Yıldızbakan'a Antrenörüm Mustafa Dolaş'a teşekkür etti.

Almış olduğu başarılı sonuçtan dolayı Mersinli sporcumuz Ayşe Orhan'ı tebrik ederek başarılarının devamını dileyen Mezitli Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Osman Yıldızbakan, "İstanbul da yapılan 7. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası'nda ikincilik elde eden ve gümüş madalya kazanarak bizleri gururlandıran Mersinli sporcumuz Ayşe Orhan'ı ve kurum antrenörümüz Mustafa Dolaş'ı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum" dedi.