Havalı Ateşli Silahlar Zafer Kupası Mersin’in ev sahipliğinde tamamlandı.

14-19 Temmuz 2014 tarihleri arasında Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne ait Erdemli atış poligonunda düzenlenen ve yaklaşık 300 sporcunun katıldığı müsabakalarda  25 metre Havalı Tabanca ve Havalı Tüfek kategorilerinde yapıldı.

Zafer Kupası müsabakalarının sona ermesinin ardından bir açıklama yapan Federasyonun havalı ve ateşli silahlardan sorumlu asbaşkanı Zekeriya Atilla Akdeniz Oyunları kapsamında Erdemli ilçesine kazandırılan atış poligonunda düzenlenen kupanın sorunsuz bir şekilde tamamlandığını söyledi. Atilla düzenlenen müsabakaya yıldız, genç ve büyükler kategorisinde yaklaşık 300 sporcunun katıldığını belirterek, "Havalı ve Ateşli Silahlar Zafer Kupası'nda dereceye giren sporcular yine aynı poligonda Ağustos ayında kampa girecek olan milli takıma seçilmiş oldular " dedi.

Müsabakaların ardından dereceye giren sporculara madalyaları ve başarı belgeleri Federasyon havalı ve ateşli silahlardan sorumlu asbaşkanı Zekeriya Atilla, Türkiye Avcılık ve Atıcılık Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Ergün Aydoğan takdim etti.

Yapılan yarışlar sonunda alınan toplu sonuçlar şöyle oldu; 
25 M SPOR TABANCA ZAFER KUPASI.xls  -  14-19 TEMMUZ ZAFER KUPASI HAVALI SİLAHLAR SONUÇLARI.xls