Mersin'de görev yapan Haber ajansı temsilcilerinden İl Müdürü Vekilimiz Ahmet Tarakçı'ya anlamlı ziyaret.

Anadolu Ajansı temsilcisi Anıl Bağrık, Anadolu Ajansı Muhabirlerinden Asım Ay, Doğan Haber Ajansı Muhabiri Mustafa İnsan, İhlas Haber Ajansı Muhabiri Koray Ünlü ve Cihan Haber Ajansı Temsilcisi Hasan Küçük Yoğun iş tempolarından vakit ayırarak Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İl Müdürü Vekilimiz Ahmet Tarakçı'yı Makamında ziyaret ettiler.

Mersinle alakalı spor haberlerini yakından takip eden haber ajansı çalışanları yaşadıkları sıkıntıları Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İl Müdürü Vekilimiz Ahmet Tarakçı'ya bildirerek karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İl Müdürü Vekilimiz Ahmet Tarakçı şunları belirtti, " Mersin gün geçtikçe büyüyen ve yapılan organizasyonlarla adından söz ettiren bir kent olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Özellikle geçen yıl ev sahipliği yaptığımız 17. Akdeniz Oyunlarından sonra tam anlamıyla bir spor kenti olmuştur. Oyunların bitmesinin ardından da bir çok ulusal ve uluslar arası spor organizasyonuna ev sahipliği yaparak bunu kanıtlamıştır. Bu süreçte bizleri bu organizasyonlarda gece gündüz demeden yalnız bırakmayan basın mensubu arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle ziyaretimize gelen Haber ajansı temsilci ve çalışanlarına yapmış oldukları ziyaretten dolayı tekrar teşekkür eder kolaylıklar dilerim" dedi.