Ankara Türkiye Judo Federasyonu spor tesislerinde yapılan Özel Sporcular Down Judo Milli Takım seçmelerinde “2020 Trisome Oyunları” Milli Takımına seçilen Beyazay Derneği Spor Kulübü Özel Sporcuları Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz'ı ziyaret etti.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu 2019 faaliyet programında yer alan ve 23-29 Aralık tarihlerinde Ankara Türkiye Judo Federasyonu spor tesislerinde yapılan “2020 Judown Trisome Olimpiyatları” Özel Sporcular Down Judo Milli Takım seçmelerinden Şampiyon olarak milli takıma seçilen Mersin Beyazay Derneği Spor Kulübü Özel Sporcuları Musa Alan, Mert Kurt, Sercan Kara, Antrenörleri Sevgi Fideli ve Kulüp Başkanı Gökhan Arsu Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz'ı ziyaret etti.

2020 Nisan ayında Antalya’da yapılacak olan “2020 Judown Trisome Olimpiyatları'nda” Milli takımda yerini alan Mersinli Özel Sporcular Musa Alan, Mert Kurt ve Sercan Kara hedeflerinin 2020 Judown Trisome Olimpiyatları'nda şampiyon olarak Ay yıldızlı al Bayramımızı dalgalandırmak olduğunu söylediler.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Siz Özel sporcularımız bizlere emanetsiniz, ilimizin ve ülkemizin gururusunuz. 2020 Judown Trisome Olimpiyatları'nda ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğinize ve şanlı bayrağımızı Uluslararası organizasyonda dalgalandıracağınıza inancım tam. Mersin Beyazay kulübü sporcularımızı ve onların bu seviyeye gelmelerinde en büyük pay sahibi antrenörlerimizi tebrik eder Nisan ayında ülkemizin ev sahipliğinde yapılacak 2020 Judown Trisome Olimpiyatları'nda başarılar diliyorum." dedi.

Ziyaret Kaymaz’ın, 2020 Judown Trisome Olimpiyatları'nda ülkemizi temsil edecek olan Mersin Özel Spor Kulübü sporcularına hediye takdimi ile sona erdi.