Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz, Akşemsettin Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencileri ile Kariyer Günleri’nde buluştu.

Akşemsettin Anadolu İmam-Hatip Lisesi toplantı salonunda gerçekleştirilen Kariyer Günlerine Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz, Şube Müdürü Osman Yıldızbakan, Mersin Önder İmam Hatipliler Derneği İl Başkanı Adem Aldemir, Akşemsettin Anadolu İmam-Hatip Lisesi  Okul Müdürü Halil Oğuz, Öğretmenler ve değerli öğrenciler katıldı. 
 
Kariyer Günlerinde gençlerle bir araya gelen Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz, Geleceğin teminatı olan gençlerle deneyimlerini paylaşacak olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi; “Sevgili gençler sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Siz öğrencilerimizin önemli projelerinden faydalanarak sadece Türkiye’de değil, Dünya’da örnek gösterilen bir il haline gelmeyi istiyoruz. Bizler şuan İl müdürüyüz, şube müdürüyüz, il başkanıyız hatta okul müdürüyüz. Zamanı gelince sizlerde bizlerin yerlerinde olacağınıza inanıyorum. Siz değerli gençler sayesinde ülkemizin geleceğini etkileyecek çabalarınız önemli oranda genç nüfusa sahip olan ülkemiz için çok önemlidir. Sizlerin atacağı her adım sizin kariyeriniz kadar ülkemizi de otomatik olarak olumlu ya da olumsuz etkileyecektir. Bu bağlamda hepinize başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun. Bu programın gerçekleşmesinde emeği geçen Mersin Önder İmam Hatipliler Derneği İl Başkanı Adem Aldemir'e, Akşemsettin Anadolu İmam-Hatip Lisesi  Okul Müdürü Halil Oğuz'a, değerli öğretmenlerimize ve kıymetli öğrencilerimize teşekkürlerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.