Asrın Güreşçisi Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya ile Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Genel Müdürü Recep Ali Er, Mersin'de Gençlerle buluştu.

Asrın Güreşçisi Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Genel Müdürü Recep Ali Er ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın çalışmalarını yerinde tespit etmek amacı ile Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Spor Tesisleri, Gençlik Merkezleri ile KYK Yurtlarında incelemeler ve ziyaretlerde bulundu.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya ve Kredi ve Yurtlar (KYK) Genel Müdürü Recep Ali Er, ilk olarak Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz ve Şube Müdürü Osman Yıldızbakan ile birlikte Mersin Valisi Ali İhsan Su'yu Makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette makamda Vali Ali İhsan Su ile sohbet eden Yerlikaya, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Valilik ziyaretinin ardından Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya ve Kredi ve Yurtlar (KYK) Genel Müdürü Recep Ali Er, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz ile birlikte Olimpik Cimnastik Salonu, Servet Tazegül Spor Salonu, Mersin Gençlik Merkezi, Yenişehir Erkek ve Kırkkaşık Kız Yurtlarında gençlerle buluşarak yapılan çalışmalarını yerinde inceledi.

Olimpik Cimnastik Salonumuzda Antrenman yapan sporcularla yakından ilgilenen ve antrenmanlarını izleyen Yerlikaya,  Bakü ve Doha da yapılacak olan Dünya Kupası Hazırlıklarını Mersin'de sürdüren Artistik Cimnastik Erkek Milli Takım kampında bulunan Milli sporcuları da ziyaret ederek başarılar diledi. Milli Sporcularla sohbet eden Asrın Güreşçisi, hazırlıklarını sürdürdükleri Dünya Kupalarından madalya sözü aldı.
Olimpik Cimnastik Salonu incelemelerin ardından 7 Bin 500 Seyirci kapasiteli Servet Tazegül Spor Salonuna geçen Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya ve Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Genel Müdürü Recep Ali Er, Basketbol ve Judo Antrenmanı yapan sporcularla bir araya gelerek spor salonunda yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Servet Tazegül Spor Salonunda bulunan Gençlik Merkezini de ziyaret eden Yerlikaya, Gençlik Merkezinde eğitim alan gençlerin faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya ve Kredi ve Yurtlar (KYK) Genel Müdürü Recep Ali Er, daha sonra Yenişehir Erkek ve Kırkkaşık Kız Yurtlarında öğrencilerle bir araya gelerek 8 Mart Dünya Kadınlar Günülerini kutlayıp istek ve taleplerini dinledi. 3 bin 800 Kişilik Kırkkaşık Kız Yurdunda kalan öğrenciler kendi elleri ile yaptıkları çeşitli hediyeleri Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya ve Kredi ve Yurtlar (KYK) Genel Müdürü Recep Ali Er'e takdim ettiler.
 
Kırkkaşık Kız Yurdunun ardından Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya ve Kredi ve Yurtlar (KYK) Genel Müdürü Recep Ali Er'in Mersin ziyaret ve incelemelerini tamamladı.