Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz bünyesinde "Tatil Coşkun Spor Tutkun Olsun" sloganıyla 23 branşta  açılacak kurs kayıtlarımız başlamıştır.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz tarafından, 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı Sömestır tatilinde Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz bünyesinde 'Tatil Coşkun Spor Tutkun Olsun' sloganıyla öğrencilerin tatillerini spor yaparak geçirmeleri için Atıcılık, Atletizm, Badminton, Basketbol, Bisiklet, Bocce, Boks, Cimnastik, Güreş, Halk Oyunları, Halter, Hentbol, Hokey, Judo, Karate, Masa Tenisi, Okçuluk, Özel Sporcular, Satranç, Taekwondo, Tenis, Voleybol ve Yüzme Branşlarında hızlandırılmış kurslarımız açılmıştır.

21 Ocak-03 Şubat 2019 tarihleri arasında yapılacak olan hızlandırılmış kurslarımız deneyimli Antrenörlerimiz eşliğinde 2013 Akdeniz Oyunlarında ilimize kazandırılan tesislerimizde verilecektir. 15 tatil süresince verilecek olan kurslarımızdan Yüzme Branşı hariç diğer tüm Branşlarımız ücretsizdir. 

15 Tatilde Açılacak Olan Hızlandırılmış Kurslarımız için Müracaat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisi Birimi: 0 324 325 28 29 Dahili: 142-143

NOT: Yüzme Kursu (88 TL) diğer tüm Branşlarımız ÜCRETSİZDİR.