Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Osman Yıldızbakan, Yüzme branşında Ulusal ve Uluslar arası turnuvalarda önemli başarılara imza atan TED Mersin Koleji Spor Kulübü Milli sporcularını kabul etti.

Ulusal ve Uluslar arası turnuvalarda şampiyonluklar ve önemli başarılara imza atan TED Mersin Koleji Spor Kulübü Milli sporcularını ve Antrenörleri Volkan Burak Tuncil’i İl Müdür Vekilimiz Osman Yıldızbakan tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

200 Metre Sırtüstü 15-16 Yaş Türkiye rekortmeni ve Gymnasiade Dünya 3’üncüsü Melikşah Düğen, ülkemizi, Dünya Gençler ve Avrupa Gençler ve Multinations Gençler Şampiyonalarında temsil edecek.

Ülkemizi, Makedonya’da başarıyla temsil eden Mustafa Sevenay, Sırbistan’da düzenlenecek olan, Multinations Yıldızlar Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.

Doğa Babacan, ülkemizi Avrupa Gençler ve Multinations Gençler Şampiyonalarında temsil edecek.

4x50 Metre Serbest 13 Yaş Türkiye rekortmeni Beste Özkan, ülkemizi Makedonya’da temsil etti. Sırbistan’da düzenlenecek olan, Multinations Yıldızlar Şampiyonası’nda temsil edecek.

400 Metre Karışık 13 Yaş Türkiye rekortmeni Milli sporcu, Atakan Malgil, Türkiye'nin en değerli yüzücüsü ödülünü 2 kez kazanmıştı.

4x50 Metre Serbest 13 Yaş Türkiye rekortmeni Derin Yerlikaya, ülkemizi Makedonya’da başarıyla temsil etmişti.

4x50 Metre Serbest 13 Yaş Türkiye rekortmeni Şira Nur Eroğlu, ülkemizi Makedonya’da başarıyla temsil etmişti.

4x50 Metre Serbest 13 Yaş Türkiye Rekortmeni Serap Ertik, ülkemizi Makedonya’da temsil etmişti.

Başarılı sporcular ve antrenör Volkan Burak Tuncil’i desteklerinden dolayı İl Müdür Vekilimiz Osman Yıldızbakan’a teşekkür ettiler.