Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Şampiyonların İzinde" projesi, Mersin'de milli Voleybolcu Neslihan Demir Güler'i genç sporcularla bir araya getirdi.

Toroslar 1000 Kişilik Spor Salonu'nda düzenlenen, Milli Voleybolcu Neslihan Demir Güler'in konuk olarak katıldığı ve Moderatörlüğünü Spor Spikeri Ersin Düzen'in yaptığı "Şampiyonların İzinde" programına Mersin  Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Osman Yıldızbakan, Şube ve ilçe Müdürlerinin yanı sıra çok sayıda Voleybolcu genç katıldı.

Şampiyonların İzinde Projesi,  farklı branşlarda spor hayatını sürdüren sporcuların, alanlarında ulusal veya uluslararası başarılar elde etmiş üst düzey sporcularla bir araya getirilerek bu kişilerin bilgi ve tecrübelerinden yararlanmalarını sağlamayı ve yıldız adaylarının spor hayatlarına katkı sağlamalarını amaçlayan bir gençlik ve spor projesi olarak hayata geçirildi.

Projeyle, Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonlarında ya da takım sporlarında önemli başarılar elde etmiş sporcular, geleceğin spor yıldızı adayları ile bir araya gelerek bilgi birikimlerini genç sporcularla paylaşıyorlar. 

İlimizde yapılan programa katılan Milli Sporcu Neslihan Demir Güler Toroslar 1000 Kişilik Spor Salonunu dolduran gençlere Voleybola başlama hikayesini ve kariyerindeki unutulmaz anılarını paylaştı. Yaklaşık 1 saat süren söyleşi sonunda Milli Voleybolcu Neslihan Demir Güler, Mersin  Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Osman Yıldızbakan'a plaket takdim etti. Kendisiyle Voleybol oynamak isteyen geçleri kırmayarak Voleybol oynayan Milli sporcu, bu anlamlı günün anısına gençlere madalya taktı.