İl Müdürü Şaban Güneş, “Gençlik Haftası” etkinliklerine kapılarını açan, Forum Mersin Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Adem Erol’a teşekkür plaketi verdi.

Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş, 15-21 Mayıs tarihlerinde ilimizde gerçekleştirilen “Gençlik Haftası” etkinliklerimize kapılarını açan Forum Mersin Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Adem Erol’a ve Sgrproduction reklam tanıtım Organizasyon firması Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gür’e katkılarından dolayı birer teşekkür plaketi takdim etti. 

Plaket takdiminde konuşan İl Müdürü Şaban Güneş, Forum Mersin Alışveriş ve Yaşam Merkezine katkılarında ötürü teşekkür ederek, ‘Kıymetli Adem bey ve Forum AVM yönetimine Gençliğe ve Spora vermiş oldukları katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Mersin’e geldiğimiz günden bu yana Spor Branşları tanıtımlarımız, Sosyal Sorumluluk Projelerimiz ve Gençlik Haftası etkinliklerimiz olsun bütün organizasyonlarımızda sağ olsunlar bizlere kapılarını açarak, Sponsor oldular. Uygun olan alanlarını bizlere ayarlayarak Vatandaşlarımıza Spor Branşlarımızın tanıtımları yapmamıza sebep olan, Gençliğe ve Spora desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen ve bu süreçte her zaman yanımızda gördüğümüz Forum Mersin Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Adem Erol’a, yönetimine ve Sgrproduction reklam tanıtım Organizasyon firması Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gür’e bir kez daha teşekkür ederek huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum’ dedi.

Forum Mersin Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Adem Erol ise, Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş’e nazik davranışlarından dolayı teşekkür ederek, ‘Forum Mersin Alışveriş ve Yaşam Merkezi olarak her zaman Gençliğin ve Spor’un yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz’ dedi.