Mersin Sporcu Eğitim Merkezi SEM Güreş takımı Sporcularımızdan 52 kg Hamza Zopalı ve 41 kg Tolga Özbek Türkiye Şampiyonu oldu.

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığı tarafından 7-10 Mayıs 2018 tarihleri arasında Türkiye geneli 39 İl’den 322 sporcunun katılımı ile Afyon’da düzenlenen “Büyük Minikler Serbest Stil Güreş Türkiye Şampiyonası’nda” Mersin Sporcu Eğitim Merkezi SEM Güreş takımı Sporcularımızdan 52 kg Hamza Zopalı ve 41 kg Tolga Özbek Türkiye Şampiyonu olarak 14-17 Haziran 2018 tarihlerinde Macaristan’da düzenlenecek olan “Minikler Avrupa Şampiyonası’nda” İlimizi ve ülkemizi temsil etmeye hak kazanmışlardır. 

Mersin Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) Güreş Baş Antrenör Erdal Bal ve Milli Takım Antrenör Duran Kaşten yönetimindeki güreşçilerimiz takım olarak 7. olmuştur. Şampiyona‘da dereceye giren başarılı sporcularımızı ve onları yetiştiren kıymetli Antrenörlerimizi kutluyor, 14-17 Haziran 2018 tarihlerinde Macaristan’da düzenlenecek olan “Minikler Avrupa Şampiyonası’nda” sporcularımız başta olmak üzere Güreş Milli takımlarımıza başarılar diliyoruz.