Kalkınma Bakanı Sayın Lütfi Elvan, Silifke Şehir Stadyumunda ve 23 Nisan Gençlik Kampında incelemelerde bulunarak gençlerle buluştu.

Bir dizi ziyaret gerçekleştirmek, toplantılara katılmak ve incelemelerde bulunmak üzere ilimizde bulunan Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Silifke Şehir Stadyumunda incelemelerde bulunarak, Silifke 23 Nisan Gençlik Kampında gençlerle bir araya geldi.
 
İncelemeleri sırasında Kalkınma Bakanı Elvan’a Vali Ali İhsan Su’nun yanı sıra Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, Silifke Kaymakam Vekili Avni Kula ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş'te eşlik etti.
 
İlk olarak ışıklandırması yapılan, çimleri yenilenen ve ek tribün inşa edilen Silifke Şehir Stadyumunu gezerek Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş'ten yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Kalkınma Bakanı Elvan, Silifke Şehir Stadyumu gezisinin ardından Atakent 23 Nisan Gençlik Kampına geçerek “6. Dönem Hafta sonu MEB Kampı” için kampa gelen il geneli 6'ncı, 7'nci ve 8'nci sınıflarda okuyan 219 öğrenci, 7 öğretmen ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından görevlendirilen 17 Liderin bulunduğu kampta gençlerle bir araya geldi ve sohbet etti.
 
23 Nisan Gençlik kampı dışında aynı bölgede bulunan ve 40 milyon TL yatırım bedeliyle modernize edilen  Fatih Sultan Mehmet, Yıldırım Beyazıt, Mehmet Akif Ersoy, Maliye ve İl Özel idaresi Gençlik kamplarında yapılan çalışmalar hakkında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş'ten bilgi alan Kalkınma Bakanı Elvan, daha çok gencimizin bu kamplardan yararlanabilmesi için bölgede bulunan gençlik kamplarının modernize edilerek gençlerin hizmetine sunulacağını belirtti.

Silifke 23 Nisan Gençlik Kampında gençlerle bir araya gelerek sohbet etme imkanı bulan Kalkınma Bakanı Elvan, Kampta bulunan gençlerle birlikte "Sağlıklı Bir Yaşam İçin" 7'den 70'e herkese Spor yapmaya teşvik etmek amacı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen "Koşabiliyorken Koş" Projesine destek verdi.