Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen Voleybol 1. Lig Erkekler Final Etabı Maçları Mersin’de başladı.

20-22 Mart 2018 tarihlerinde Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından Mersin’in ev sahipliğinde düzenlenen “Voleybol 1. Lig Erkekler Final Etabı Maçları” Tokat Belediye Plevne, TFL Altekma mücadelesi ile Toroslar 1000 Kişilik Spor Salonunda başladı.

Türkiye Voleybol Federasyonu 2017 – 2018 Sezonu Voleybol 1. Lig Erkekler Final Etabı Maçları, Tokat Belediye Plevne, TFL Altekma, Solhan Spor, Arhavi Belediye takımları Mersin’de yapılan 4’lü turnuva ile Türkiye Efeler Ligine yükselme mücadelesi veriyor.

Mersin Toroslar 1000 Kişilik Spor Salonunda bugün oynanan karşılaşmalarda Tokat Belediye Plevne, TFL Altekma’yı 3-1 yenerken, günün ikinci maçında ise Arhavi Belediye, Solhan Spor’u 3-2 mağlup etti.

2017 – 2018 Voleybol Sezonu Voleybol 1. Lig Erkekler Final Etabı 3 günlük tek devreli lig usulü olarak oynanan Final müsabakaları sonunda alınan puanlara göre yapılan sıralamada Birinci ve İkinci sırayı elde eden takımlar Deplasmanlı Türkiye Efeler Ligine yükselme hakkı elde edecekler.

Üç gün sürecek olan Voleybol 1. Lig Erkekler Final Etabı müsabakalarda turnuvanın ikinci gün Programı ise şöyle; 21 Mart Çarşamba günü saat 15.30’da TFL Altekma-Arhavi Belediye ile karşı karşıya gelirken, 17.30’da ise Solhan Spor, Tokat Belediye Plevne mücadelesi ile devam edecek.