Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu 2018 faaliyet programında yer alan, 9-11 Mart 2018 tarihlerinde Türkiye geneli 216 sporcunun katıldığı, Mersin/Erdemli Atış Poligonunda düzenlenen  “Trap 3. Ayak Grup Eleme Müsabakaları” sona erdi.

Üç gün süren “Trap 3. Ayak Grup Eleme Müsabakaları” sonunda büyük erkeklerde Yavuz İlnam birinci, Ali İhsan Kaya ikinci ve Nedim Tolga Tunçer üçüncü, Veteran erkeklerde Hüseyin Bilgiç birinci, Mehmet Tüfekci ikinci ve Yüksel Köseoğulları üçüncülüğü elde ederken, Genç erkeklerde ise Murat İlbilgi birinci, Ege Ozan Yamacı ikinci ve Seymen Ege Gülerşen üçüncü olurken, Yıldız Erkeklerde Süleyman güvercin birinci, Vekil Ege Keten ikinci, Turan Berk Yüksel üçüncülük elde etti. Büyük Bayanlarda Safiye Sarıtürk birinci, Dilara Bedia Kızılsu ikinci, Rena Alaskarova üçüncü Genç Bayanlarda Göksu Yıldız birinci, Ceren Özkaya ikinci olurken, Yıldız Bayanlarda ise Hacer İpek Atak birinci, Nisanur Aydemir ikinci ve Nazlınur Mutlu üçüncü olma başarısı göstermişlerdir.

Trap 3. Ayak Grup Eleme Yarışları sonunda dereceye giren başarılı sporculara ödülleri Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanı Ufuk Arman, Erdemli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Adem Kılıç, Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Ahmet Kılınç ve Erdemli Atış Poligonu Müdürü Milli Sporcu Yusuf Dikeç tarafından verilmiştir.