Okul Sporları Küçük Erkekler Futbol İl Birinciliğinde Erdemli Akdeniz Ortaokulu, Yenişehir Namık Kemal  Ortaokulunu yenerek Şampiyon oldu. 

Okul Sporları Federasyonunun 2017-2018 sezonu faaliyet takviminde yer alan Okul Sporları Küçük Erkekler Futbol İl Birinciliği bugün oynanan Final müsabakasıyla tamamlandı. 

Final müsabakasında Erdemli Akdeniz Ortaokulu, Mezitli Ahmet Hocaoğlu Ortaokulunu 3-2 yenerek Okul Sporları Küçük Erkekler Futbol İl Şampiyonu olma başarısı gösterirken, Yenişehir Namık Kemal Ortaokulu İkinci oldu. Üçüncülük ve dördüncülük mücadelesinde ise Silifke Atatürk Ortaokulu, Toroslar Ziraat Odası Ortaokulunu 4-2 yenerek üçüncülüğü elde etme başarısı gösterdi. 

Okul Sporları Küçük Erkekler Futbol İl Birinciliği müsabakalarının tamamlanmasıyla Şampiyon olan Erdemli Akdeniz Ortaokulu ve ikinci olan Yenişehir Namık Kemal Ortaokulu İlimizi Okul Sporları Küçük Erkekler Futbol Türkiye Grup elemelerinde temsil edeceklerdir. 

Müsabakaların tamamlanmasının ardından düzenlenen ödül töreninde konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Vedat Akyar, Sporcuları, Antrenörlerini ve sporcu ailelerini kutlayarak, İlimizi Okul Sporları Küçük Erkekler Futbol Türkiye Grup eleme müsabakalarında İlimizi temsil edecek olan okul takımlarına başarılar dileyerek dereceye giren takımlara Madalya, Kupa ve Başarı Belgeleri takdim etti.

Alınan sonuçlara göre Okul Sporları Küçük Erkekler Futbol İl Birinciliğinde sıralama şöyle oluştu; 

1.Erdemli Akdeniz Ortaokulu 
2.Yenişehir Namık Kemal Ortaokulu
3.Silifke Atatürk Ortaokulu
4.Toroslar Ziraat Odası Ortaokulu