Mersin'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Trap 2. Ayak Grup Eleme Müsabakaları” sona erdi.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu’nun 2018 faaliyet programında yer alan ve 2-4 Mart 2018 tarihleri arasında Mersin’in ev sahipliğinde Erdemli Atış Poligonunda Türkiye geneli 236 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen “Trap 2. Ayak Grup Eleme Müsabakaları” tamamlandı.

Spor Genel Müdür Yardımcısı Sayın Murat Kocakaya, İl Müdürümüz Şaban Güneş ile birlikte Erdemli Atış Poligonu’nda düzenlenen Trap 2. Ayak Grup Eleme Müsabakaları ile Havalı Tabanca ve Tüfek Antrenmanları yapan sporcuları ziyaret ederek Erdemli Atış Poligonu Müdürlüğünü yapan Milli Sporcu Yusuf Dikeç'i Macaristan’da yapılan "Havalı Silahlar Avrupa Şampiyonası" 10 M Tabanca Büyük Erkeklerde 10m Avrupa Şampiyonluğunu kutlayarak başarılarının devamını diledi. Kocakaya, Başarılı Milli sporcuyla yakından ilgilenerek Erdemle Atış Poligonundaki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Trap 2. Ayak Grup Eleme Müsabakalarının yapıldığı yere giden Spor Genel Müdür yardımcısı Murat Kocakaya turnuva hakkında bilgi aldıktan sonra müsabakalara katılan sporculara başarılar dileyerek Poligondan ayrıldı.

Üç gün süren “Trap 2. Ayak Grup Eleme Müsabakaları” sonunda büyük erkeklerde Erdinç Kebapçı birinci, Mehmet Kızıl ikinci ve Murat Günbattı üçüncü, Veteran Zafer Bayar birinci, Aydoğan Erdenler ikinci ve Ahmet Karagöz üçüncülüğü elde ederken, Genç erkeklerde ise Mehmet İşcan birinci, Selahattin Özer ikinci ve Atakan Sert üçüncü olurken, Yıldız Erkeklerde Erdoğan Akkaya birinci, Mevlüt Poyraz Demirtaş ikinci, Anıl Başar Karayaka üçüncülük elde ederken, Büyük Bayanlarda Şevval Dilara Gül birinci, Nevin Görmüş ikinci, Rabia Özer üçüncü ve Genç Bayanlarda Rümeysa Pelin Kaya, Yıldız Bayanlarda Esra Oskay birinci, Öykü Su Başaran ikinci ve Meryem Demiralay üçüncü olma başarısı göstermişlerdir.

Trap 2. Ayak Grup Eleme Yarışları sonunda dereceye giren başarılı sporculara ödülleri Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanı Ufuk Arman, Erdemli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Adem Kılıç, Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Ahmet Kılınç ve Erdemli Atış Poligonu Müdürü Milli Sporcu Yusuf Dikeç tarafından verilmiştir.