Okul Sporları Gençler Puanlı Atletizm İl Birinciliği’nde Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi Bayanlarda ve Erkeklerde Şampiyon oldu.

Türkiye Okul Sporları Federasyonunun 2017-2018 Eğitim öğretim yılı faaliyet programında yer alan, 14-15 Şubat 2018 tarihleri arasında Nevin Yanıt Atletizm Kompleksi’nde İl geneli 200 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen, Okul Sporları Gençler Puanlı Atletizm İl Birinciliği’nde Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi Bayanlarda ve Erkeklerde Şampiyon oldu.

Okul Sporları Gençler Puanlı Atletizm İl Birinciliği müsabakalarının tamamlanmasının ardından Genç Bayanlar kategorisinde Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi Şampiyon olurken, Yenişehir Şevket Pozcu Anadolu Lisesi ikinci, Tarsus İclal Ekenler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü, Zeytinlibahçe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise  dördüncü sırada yer aldı.

Genç Erkekler kategorisinde ise Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi Şampiyonluğa uzanırken, Toroslar Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Akdeniz Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü, Toroslar Cemile Hamdi Ongun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise  dördüncü sırada yer aldı.

Oluşan bu sıralama sonunda dereceye giren sporculara başarı belgeleri madalya ve kupaları  verilirken Bayanlarda ve Erkeklerde Şampiyon olan Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi ilimizi Okul Sporları Türkiye Gençler Puanlı Atletizm Şampiyonası’nda temsil etmeye hak kazandı.

Okul Sporları Gençler Puanlı Atletizm İl Birinciliği sonunda, kategorilerine göre sonuçlar şöyle;

Genç Bayanlar

1.Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi (368 Puan)
2.Yenişehir Şevket Pozcu Anadolu Lisesi (224 Puan)
3.Tarsus İclal Ekenler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (139 Puan)
4.Akdeniz Zeytinlibahçe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (90 Puan)

Genç Erkekler

1.Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi (687 Puan)
2.Toroslar Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (677 Puan)
3.Akdeniz Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (664 Puan) 
4.Toroslar Cemile Hamdi Ongun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (323 Puan)