Türkiye Okul Sporları Gençler Voleybol Grup Birinciliği Müsabakaları Mersin'in ev sahipliğinde başladı.

Türkiye Okul Sporları Federasyonunun 2017-2018 Sezonu faaliyet takviminde yer alan "Türkiye Okul Sporları Gençler Voleybol Grup Birinciliği" müsabakaları 8-11 Şubat 2018 tarihleri arasında 14 İlden Bayan-Erkek 22 takımın mücadele ettiği Mersin Seyfi Alanya ve Toroslar 1000 Kişilik Spor Salonlarında başladı.

Toroslar 1000 Kişilik Spor Salonu'nda yapılan Açılış Seremonisine Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Vedat Akyar ve Toroslar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent Saygan, sporcular, antrenörler ve Okul idarecileri katıldı. 

Açılış Seremonisinde bir konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Vedat Akyar, Türkiye Okul Sporları Gençler Voleybol Grup Birinciliği Müsabakalarına ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi; "Geleceğimizin teminatı, sevgili sporcu gençler, kıymetli idarecilerimiz ve değerli Antrenörlerimiz Türkiye Okul Sporları Federasyonunun 2017-2018 Sezonu faaliyet takviminde yer alan ve 8-11 Şubat 2018 tarihleri arasında ilimizde yapılacak olan Türkiye Okul Sporları Genç bayanlar ve Erkekler Voleybol Grup Birinciliği müsabakalarına güzel şehrimiz Mersinimize hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Öncelikle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Şaban Güneş'in sizlere selam ve başarı dileklerini iletmek istiyorum. Sevgili gençler hepiniz kendi illerinizde müsabakalara katılarak bu Grup Birinciliği Müsabakalarına katılma hakkı elde ettiniz. Burada yapılacak olan müsabakalar sonunda başarılarınızın devamı için dürüst oyun, dürüst davranış, rakibe ve hakemlere saygı çerçevesinde bu başarılarınızın tekrar etmesini temenni ediyorum. Bu bağlamda müsabakaların yapılabilmesi için Toroslar İlçe Müdürlüğümüz bünyesinde bulunan bu salonun sizler için hazırlanmasında emeği geçen başta İlçe Müdürümüz olmak üzere, Voleybol İl Temsilcimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sevgili gençler sizlere müsabakalarda hiç bir sakatlığın yaşanmamasını temenni ediyor, başarılar diliyorum." diyerek konuşmalarına son verdi.

Türkiye Okul Sporları Gençler Voleybol Grup Birinciliği Müsabakaları 11 Şubat Pazar günü yapılacak müsabakalarla tamamlanacak.