Okul Sporları Genç Bayanlar Badminton İl Birinciliğinde Yenişehir Mersin Anadolu Lisesi Şampiyon oldu. 

Okul Sporları Federasyonunun 2017-2018 sezonu faaliyet takviminde yer alan ve 15-18 Ocak 2018 tarihleri arasında il geneli 12 Okul takımından 65 sporcunun katılımı ile Tenis Kompleksi'nde gerçekleştirilen Okul Sporları Genç Bayanlar Badminton İl Birinciliği bugün oynanan Final müsabakalarıyla tamamlandı. 

Final müsabakaların tamamlanmasının ardından Yenişehir Mersin Anadolu Lisesi Okul Sporları Genç Bayanlar Badminton İl Şampiyonu olma başarısı gösterirken, Mahmut Arslan Anadolu Lisesi İkinci,  Dumlupınar İmam Hatip Lisesi üçüncü ve Hacı Sabancı Anadolu Lisesi ise dördüncü oldu. 

Okul Sporları Genç Bayanlar Badminton İl Birinciliği müsabakalarının tamamlanmasıyla Şampiyon olan Yenişehir Mersin Anadolu Lisesi ve ikinci olan Mahmut Arslan Anadolu Lisesi Okul Sporları Genç Bayanlar Badminton Türkiye Grup elemelerinde temsil edeceklerdir. 

Müsabakaların tamamlanmasının ardından dereceye giren takımlara ödüllerini Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Vedat Akyar, takdim etti. 

Alınan sonuçlara göre Okul Sporları Genç Bayanlar Badminton İl Birinciliğinde sıralama şöyle oluştu;

1. Yenişehir Mersin Anadolu Lisesi
2. Mahmut Arslan Anadolu Lisesi
3. Dumlupınar İmam Hatip Lisesi
4. Hacı Sabancı Anadolu Lisesi