Okul Sporları Küçük Kızlar Hentbol İl Birinciliğinde Namık Kemal Ortaokulu Şampiyon oldu. 

Okul Sporları Federasyonunun 2017-2018 sezonu faaliyet takviminde yer alan ve 21 Aralık 2017, 17 Ocak 2018 tarihleri arasında il geneli 13 Okul takımının katılımı ile Seyfi Alanya Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Okul Sporları Küçük Kızlar Hentbol İl Birinciliği bugün oynanan Final müsabakasıyla tamamlandı. 

Final müsabakasında Namık Kemal Ortaokulu, Alsancak Lions Ortaokulunu 10-01 yenerek Okul Sporları Küçük Kızlar Hentbol İl Şampiyonu olma başarısı gösterirken, Alsancak Lions Ortaokulu İkinci oldu. Üçüncülük ve dördüncülük mücadelesinde ise Osmaniye Ortaokulu, Menteş Ortaokulunu 10-09 yenerek üçüncülüğü elde etme başarısı gösterdi. 

Okul Sporları Küçük Kızlar Hentbol İl Birinciliği müsabakalarının tamamlanmasıyla Şampiyon olan Namık Kemal Ortaokulu ve ikinci olan Alsancak Lions Ortaokulu İlimizi 3-6 Mart 2018 tarihleri arasında Hatay ve Yozgat’ta düzenlenecek olan Okul Sporları Küçük Kızlar Hentbol Türkiye Grup elemelerinde temsil edeceklerdir. 

Müsabakaların tamamlanmasının ardından dereceye giren takımlara ödüllerini Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ali Osman Bebek, takdim etti. 

Alınan sonuçlara göre Okul Sporları Küçük Kızlar Hentbol İl Birinciliğinde sıralama şöyle oluştu;

1. Namık Kemal Ortaokulu 
2. Alsancak Lions Ortaokulu 
3. Osmaniye Ortaokulu 
4. Menteş Ortaokulu