İmam Hatip Okulları Platformu ve Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı gençlik merkezinin ortaklaşa düzenlediği “Gençlik Şöleninde”, Mersin gençliğine katkılarından dolayı Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi ELVAN, İl Müdürümüz Şaban GÜNEŞ’ e plaket verdi.

Edip Buran Spor Salonunda düzenlenen “Gençlik  Buluşması Şölenine” Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi ELVAN, Mersin Valimiz Sayın Ali ihsan SU, il protokolü ve binlerce genç katıldı.

Gençlik Buluşması Şöleninde Mehter Marşı ve çeşitli etkinliklerin ardından gençlere hitaben bir konuşma yapan Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi ELVAN,  gençliğin önemine değinerek;  “ Can taşıma liyakatini canların canı uğrunda can vermeyi cana minnet sayacak kadar gözü kara ve o nispetle strateji ve taktik sahibi bir gençlik işte o gençlik bu salonda o gençler sizlersiniz değerli kardeşlerim. Alparslan’ın yiğitleri gençlerdi. Kılıçarslan’ın yiğitleri gençlerdi. Fatih’in yiğitleri gençlerdi. Gerek bireysel olarak gerek platform olarak bu anlayışla hareket eden siz değerli kardeşlerimi tebrik ediyorum. Mersin’in geleceği de sahibi de sizsiniz. Cumhuriyetimizin sahibi de geleceği de yine sizsiniz. Türkiye’nin Sahibi de geleceği de sizsiniz. Türk gençliği büyük düşünüyor sizin gibi gençliğe sahibiz sizlerle gurur ve övünüyoruz sevgili gençler ” dedi.

Gençlik Şöleni sonunda gençlere katkılarından dolayı İl Müdürümüz Şaban GÜNEŞ’e Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi Elvan teşekkür ederek plaket verdi.