Okul Sporları Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği Final mücadelesinde İçel Koleji, Tarsus Amerikan Kolejini 63-50 yenerek Şampiyon oldu.

Okul Sporları Federasyonunun 2017-2018 sezonu faaliyet takviminde yer alan ve Servet Tazegül Spor Salonu'nda oynanan Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği müsabakaları final mücadelesinde, İçel Koleji, ortaya koyduğu baskılı oyun sonunda Tarsus Amerikan Kolejini yenerek Okul Sporları Genç Erkekler Basketbol İl Şampiyonu olma başarısını gösterdi.

Okul Sporları Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliğinde üçüncülüğü Tarsus Kampüs elde ederken, Gelişim Koleji ise İl dördüncüsü oldu. Okul Sporları Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği sonunda Şampiyon olan İçel Koleji ve ikinci olan Tarsus Amerikan Kolejini Okul Sporları Genç Erkekler Türkiye Basketbol Şampiyonasında ilimizi temsil edecekler.

Turnuva sonrasında dereceye giren sporculara başarı belgesi, madalya ve kupalarını Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürümüz Vedat AKYAR tarafından verildi.

Okul Sporları Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliğinde Sıralama şöyle oluştu;

1.İçel Koleji
2.Tarsus Amerikan Koleji
3.Tarsus Kampüs
4.Gelişim Koleji