2017-2018 yılı Okul Sporları Faaliyet programında yer alan Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce 3 Kasım, 8 Aralık 2017 tarihleri arasında Seyfi Alanya Spor Salonu'nda düzenlenen İl geneli toplam 98 Okul takımının katıldığı, "Okullararası Genç Erkekler  Futsal İl Birinciliği" bugün oynanan final maçları ile son buldu.

Bir ay süren "Okullararası Genç Erkekler Futsal İl Birinciliği" müsabakaları sonunda Eyüp Aygar Fen Lisesi Şampiyon olurken, Toroslar Anadolu Lisesi İkinci, Yusuf Kalkavan Anadolu Lisesi üçüncü ve Tarsus İmam Hatip Anadolu Lisesi ise dördüncülüğü elde etti.

Okullararası Genç Erkekler  Futsal İl Birinciliğinde oluşan bu sıralama sonunda Şampiyon Eyüp Aygar Fen Lisesi ve ikinci olan Toroslar Anadolu Lisesi Okullararası Genç Erkekler Futsal Türkiye Birinciliğinde İlimizi temsil etmeye hak kazanmıştır.

Müsabakaların tamamlanmasının ardından dereceye giren Okul takımlararına Başarı Belgesi, Madalya ve Kupaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürlerimiz Ali Osman Bebek, Mehmet Kavuştu ve Seyfi Alanya Spor Salonu Tesis Amiri Ramazan Kozan tarafından verildi.