Nevin Yanıt atletizm Kompleksinde düzenlenen 7.Bölge Futbol hakemlerine sezonun son atletik test sınavına Adana, Mersin, Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep ve Kahramanmaraş’tan katılan 123 ulusal ve bölgesel hakem katıldı. Atletik Test sınavında başarılı olanlar önümüzdeki sezon görev alabilecekler.
 
7.Bölge Futbol hakemlerine Atletik test sınavına Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkan Vekili Yüksel Okçuoğlu, Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürümüz Ahmet Tarakçı, Bölgesel Hakem Kurulu Üyeleri Yusuf Emre, Kadir Tozlu, Türkiye Futbol Federasyonu İl Hakem Kurulu Başkanı Tuncer Arslan, Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Mithat Ertaş, Türkiye Futbol Federasyonu Mersin il Temsilcisi Ahmet Karataş katıldı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından il Hakem Kurulu tarafından ayarlanan güller protokole ve hakemlere dağıtıldı. Yapılan konuşmaların ardından Merkez Hakem Kurulu Başkan Vekili Yüksel Okçuoğlu’na Türkiye Futbol Federasyonu İl Hakem Kurulu Başkanı Tuncer Arslan ve Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Şube Başkanı aynı zamanda Ulusal Hakem Hüdaverdi Savcı tarafından plaket ve hediyeler verildi.

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkan vekili Yüksel Okçuoğlu yaptığı açıklamada şunları belirtti, “Bir kaç maçın dışında başarılı geçti. Yeni uygulama olan 5. ve 6. hakemlerin hazırlanmasında biraz zorlandık ama faydalı olan müsabakalar oldu, hata yapılanlar da oldu. Bu müsabakalar devam ettiği sürece bunlar yavaş yavaş giderilecek. Ben hakemlerin başarılı olduğuna inanıyorum, sadece bir veya iki maçtaki başarısızlığı bütün genele yayamazsınız. Türkiye genelinde Süper Lig, PTT 1. Lig,  2. Lig grupları var. Çok geniş bir satıhta top oynuyoruz ve dolayısıyla hakemleri devamlı hazırlamamız lazım. İyi olacak inşallah" dedi.