08-09-10 Nisan 2014 tarihleri arasından Mersin Toroslar Spor Salonu’nda oynanan Voleybol Kadınlar 2. Ligi final müsabakaları sonucunda 1. Lige Nilüfer Belediyespor ile İdman Ocağı çıktı. Bugün oynanan maçlar sonucunda, grupta ilk 2 sırayı alan İdman Ocağı ile Nilüfer Belediyespor 1. Lige yükseldi. 

8 Nisan'da başlayan grubun ilk maçlarında Nilüfer Belediyespor, Seramiksan'ı 3-0 yenerken, Ataşehir Belediyespor ise İdman Ocağı'nı 3-2 ile geçti. İkinci gün oynanan maçlarda ise İdman Ocağı, Seramiksan'ı 3-2 yenerken, Nilüfer Belediyespor'da Ataşehir Belediyespor'u aynı skorla 3-2 ile geçti. Bugün oynanan grubun son maçlarında ise Seramiksan ile Ataşehir Belediyespor, İdman Ocağı ile Nilüfer Belediyespor karşı karşıya geldi. Günün ilk maçında Seramiksan, Ataşehir Belediyespor'u 3-1 geçerken, bu sonuç onların 1. Lige çıkmalarına yetmedi. İkinci maçta ise İdman Ocağı, Nilüfer Belediyespor'u 3-1 yenerek grubu lider tamamladı. Bu sonuçlara göre grupta 3 maçta 6 puan toplayarak lider olan İdman Ocağı ile 5 puanla ikinci olan Nilüfer Belediyespor 1. Lige çıktılar. 

Müsabakalar sonrasında her iki takıma madalyaları ve kupaları, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Akif Üstündağ, Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Göksu, Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Salman Malkoç, Türkiye Voleybol Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Seniha Deniz tarafından verildi. Ayrıca katkılarından dolayı Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Salman Malkoç’a, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Akif Üstündağ tarafından teşekkür Plaketi verildi.