20-24 Eylül 2017 tarihleri arasında Türkiye Basketbol Federasyonu 2017 faaliyet programında yer alan, Mersin Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda bu yıl ikincisi düzenlenen ve Edip Buran Spor Salonu'nda gerçekleştirilen 2. Özgecan Kadınlar Basketbol Süper Lig Hazırlık Turnuvası, Orman Gençlik – Canik Belediyesi karşılaşması ile başladı.

 

Turnuva'nın açılış seremonisine Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Kerim Tufan, Büyükşehir Belediyespor As Başkanı Hikmet Avşar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürümüz Ali Osman Bebek, Türkiye Basketbol Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Osman Denizer, kulüp yöneticileri ve basketbol sever katıldı.

 

2. Özgecan Kadınlar Basketbol Süper Lig Hazırlık Turnuvası'nın A grubunda Çukurova, Mersin Büyükşehir, İstanbul Üniversitesi ve Galatasaray takımlarından oluşurken, B grubunda ise Canik Belediyesi, Adana Aski, AGÜ ve Orman Gençlik takımları yer alıyor.

 

Turnuvanın B grubunda oynanan ilk karşılaşmasında Orman Gençlik, Canik Belediyesine 53-55’lik skor ile yenilirken, B grubunun ikinci maçında ise Çukurova, Galatasaray'a 76-79 yenildi.

 

Dört gün sürecek olan 2. Özgecan Basketbol Hazırlık Turnuvası 24 Eylül 2017 Pazar günü yapılacak olan Final Karşılaşmalarının ardından sona erecek.