İlk olarak Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret eden GÜNEŞ, Dernek Başkanı Cengiz Sevinç ve yöneticileri tarafından sevgiyle karşılandı.

Başkan SEVİNÇ ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek GÜNEŞ’ e teşekkür etti.

Sadece 19 Eylül Gaziler gününde değil her zaman gönlülerde yerlerinin olduğunu vurgulayan GÜNEŞ; “Sizler bu vatan için bedel ödemiş insanlarsınız. Sizler gibi vatanımız ve milletimiz için mücadele etmiş gazilerimizin her zaman yanındayız saygıyla ve sevgiyle anıyoruz” dedi.

 

               SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİYLE GENÇLERE SPOR YAPTIRALIM

GÜNEŞ” Şehitlerimizin ve gazi çocuklarımızın daha etkin sportif aktivelilere katılması için ortak projeler üretmeliyiz. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olarak bizler sportif hizmetlerimizin yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle de gençlerimize ulaşarak, aktif spor yapmaları için çalışmalar yürütüyoruz. Sizlerden bu konuda talep ve önerileriniz varsa değerlendirmek, ortak projeler üreterek gençleri spora yönlendirmek istiyoruz” dedi.

Ardından Mersin Muharip Gazileri Derneğini ziyaret eden GÜNEŞ, Dernek Başkanı Kemal CINDIZ ve yöneticileri tarafından samimiyetle karşılandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Kemal CINDIZ, “ sizlerin bizi ziyaret etmesi bizim için onurdur. Ziyaretiniz bizleri ziyadesiyle memnun etti” dedi.

GÜNEŞ ”Bu vatan toprağı şehitlerimizin ve gazilerimizin sayesinde vatan olmuştur. Şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz. Bizler bu topraklarda yaşadığımız sürece ne şehidimiz eksik olacak ne de gazimiz bizler bunun bilincindeyiz. Bizler malumunuz Mersin’ deki gençliği temsil eden bir kuruluş olarak, gençlerimize bu ruhu verme hususunda çalışmalar yapmaktayız. Gençlerinde sizlerin anılarınızı ve hayatlarınızı dinlemeye ihtiyaçları var. Bu vesileyle güzel programlar ve projeler düzenliyoruz. Gençlerimizle sizleri buluşturmak, sizlerle birlikte  bu ruhu gençlerimize anlatmak istiyoruz” dedi.