MASA TENİSİ

24.11.2015

2016 Kurum ve Kuruluşlar arası Masa Tenisi müsabakaları teknik toplantısı 01 aralık 2015 saat 19:00 da gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğü toplantı salonunda yapılacaktır. Müsabaka talimatı aşağıya çıkartılmıştır.

2016 YILI KURULUŞLARARASI MASA TENİSİ YARIŞMA TALİMATI MERSİN

A)     Aşağıdaki teknik talimatlar Mersin kuruluşlar arası Masa Tenisi ligi ile ilgilidir.

B)      Turnuvaya katılım Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğünden alınacak kulüp veya ferdi lisanslar olacaktır. Takımlar kuruluş, kurum, veya oluşum takımları isim düzenlenmesinde olacaktır.

C)      Maçlar Servet Tazegül Spor Salonunda hafta içi belirlenecek günlerde saat:19.30 da yapılacaktır.

D)     Takımlar en az ( 3 ) , en fazla (6 ) sporcu ile temsil edilecektir. Takımların organizasyon kuruluna verecekleri isim listesindeki isimlerin karşısına SGK veya çalıştıkları iş yerlerine bağlı oda sicil no.ları yazılacak, kurum yetkilisine de onaylatılacaktır.

E)      Kuruluşu temsil edecek sporcular kuruluşlarının sürekli ve düzenli çalışanları ile kuruluşta en az 10 yıl çalışmış emeklisi müktesep oyuncusu sayılacak , ayrıca 18 yaşından gün almış kuruluş dışında bir sporcuyu da antrenör sporcu olarak oynatabileceklerdir.

F)      Turnuvaya geçerli mazereti olmaksızın ( 2 ) kez gelmeyen takım diskalifiye edilir.

G)     OLUŞUM : kuruluşu katılmayan ( 3 ) veya daha fazla sporcu bir araya gelerek bir takım oluşturabilirler. Bu oluşum takımları kural nedeni ile Türkiye Şampiyonası-na katılamaz. Bu nedenle oyuncuların güçleri sınırlı olmak zorundadır.

H)     Müsabakalar bir önceki yıl olduğu gibi birincilik ve ikincilik takımları olarak ayrı gruplar şeklinde lig oluşturacaklardır.

İ)        Takımlar erkek ve kız takımları olabileceği gibi aynı takımda kız ve erkek karışık oluşum takımı oluşturabileceklerdir.

J)       Turnuva özel düzenleme olduğu için hakem ücreti , personel ücreti , ödül ve diğer turnuva giderleri katılımcı kuruluşlar tarafından  ( Lig Katılım Payı ) adı altında miktarı Teknik toplantıda belirlenen parayı makbuz karşılığı ( Organizasyon Kuruluna ) Turnuva başlamadan verilmelidir.

 

KATILIM            : Kulüp veya ferdi lisanslı olacaktır.

KIYAFET            : Sporcular spor kıyafetli ve spor ayakkabısı ile aynı renk forma 

                                ile maça çıkacaklardır.

RAKET LASTİĞİ :İ.T.T.F. damgalı federasyonca uygun görülmüş lastikler ile                        

                                 oynanacaktır.

TOP                        : Üç yıldızlı nizami maç topları ile oynanacaktır.

MAÇ SİSTEMİ      : Lig maç sistemi denilen bir maç sisteminde oynatılacak. Yani 6 tek ,

                                1 çift maçı şeklinde oynatılacaktır.

TÜM TAKIMLARA BAŞARILAR DİLERİM.

İrtibat Telefonu : Mehmet BAYRAM : 0-533-549 91 84